Maak je fietsrit comfortabel

Nederlanders en fietsen, deze twee zijn natuurlijk onlosmakelijk verbonden. Helaas is Nederland ook onlosmakelijk verbonden met regen. En wie vindt het leuk om te fietsen in de regen? Juist, niemand. En hoe vervelend is het als jij je fiets niet fatsoenlijk kan parkeren omdat jouw fietsstandaard kapot is? Het is wel duidelijk, fietsen brengt irritaties met zich mee. Maar gelukkig zijn er anno 2016 altijd wel mensen bezig met het oplossen van dit soort problemen!

Slecht weer? Regenponcho!

regenponchoDe regen weg nemen is helaas niet mogelijk. En als het regent blijven we natuurlijk allemaal liever binnen, maar soms ontkom je er niet aan, je moet de regen in. En alsof het allemaal nog niet erg genoeg is, kom je natuurlijk met je kleren harstikke nat aan op je bestemming. Doormiddel van een regenponcho kun je de rit iets comfortabeler maken. Een poncho, ook wel regencape genoemd, is een kleding stuk ontworpen om jou droog te houden als je de regen in moet. Tegenwoordig zijn de poncho’s verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren. En zijn ze zelfs te koop met een speciaal doorzichtig gedeelte zodat je de regenponcho over jouw stuur kan hangen, en tegenliggers alsnog gewoon jouw voorlicht blijven zien.

Een fietsenrek om jouw fiets te parkeren

Ben je na die rit in de regen lekker droog thuisgekomen door jouw poncho, kom je erachter dat jouw fietsstandaard kapot is. En er is natuurlijk net geen hekje of muurtje waar jij jouw fiets tegen aan kan zetten Tijd voor een fietsenrekfietsenrek! Met een rek zorg je ervoor dat de fietsen netjes rechtop blijven staan, ongeacht of de fiets een standaard heeft of niet. Fietsenrekken zie je vaak bij treinstations en winkels maar ook voor particulier gebruik is een rek geschikt. Als je een rek voor de fiets in jouw schuur plaatst zorg je dat alle fietsen netjes naast elkaar staan, en voorkom je een rotzooi in de schuur.