De Fiets, gewoon of toch bijzonder?

Nederland is het land van de fiets. nagenoeg iedereen heeft wel een fiets, sommige mensen hebben er zelfs 2 of 3! De fiets is in 99% van de Nederlandse huishoudens gevestigd en niet meer weg te denken. Nu iedereen een fiets heeft in Nederland is de nieuwigheid van het hebben van een fiets er wel af. Mensen die dan geen “gewone” fiets willen zullen dus moeten denken over nieuwe manieren om op te vallen.

Opvallen op je fiets

Naast opvallen met verlichting op je fiets zodat automobilisten je ’s nachts zien zijn er nog veel meer mogelijkheden. Het hebben van een fiets is niet genoeg om op te vallen, zorg ervoor dat uw fiets een opvallend kleurtje heeft of opvallende stickers. Deze dingen zorgen al voor de nodige extra aandacht als u op uw fiets aan het rijden bent.

Bent u een trendsetter en loopt u graag voorop dan kunt u de fiets ook nog uitrusten met 1 van de volgende Eye catchers:

1. Bedrukte Wheelcovers met uw eigen tekst en design.
2. Blinkergrips om de richting aan te geven (zeker in de nacht extra aandacht!).
3. Retro trappers, deze trappers zijn van hout! en zullen direct in het oog springen.
4. De dynamo, nee niet zo een ouderwets ding voor je lamp maar voor je SMARTphone.
5. De rubbee verandert iedere fiets in een e-bike
6. Een bitlock is een slot voor je fiets zonder een sleutel. Je smartphone opent het slot.
7. Houten handvaten geven je fiets een natuurlijke uitstraling.

 

De fiets is geen bijzondere verschijning meer, maar met de juiste eye catchers springt u fiets bij iedereen in het oog, ook naast een luxe auto.

moto-urban-pedal-575x350