Apps voor fietsers

Apps voor fietsers

Nu bijna iedereen toegang heeft tot smartphones en tablets zijn er natuurlijk een heleboel apps te vinden die leuk en handig kunnen zijn bij het uitvoeren van je hobby. Hieronder volgt een selectie van handige apps met betrekking tot fietsen. Op de site appwereld.nl is een overzicht van wel 30 apps te vinden. In dit artikel worden er vijf behandeld.

 • ANWB Fietsen

  – Gratis
  – Beoordeling: 2.0 (163)

  Deze gratis app biedt 20 ANWB fietsroutes met informatie over bezienswaardigheden, horeca en fietsservicepunten. De app biedt ook routebegeleiding tijdens het fietsen.

 • Natuurroutes van Natuurmonumenten

  – Gratis
  – Beoordeling: 4.0 (89)

  ‘Wandel, fiets of vaar mee met de Boswachter. Beleef de natuur op unieke wijze!’ Deze app biedt meer dan 100 routes verspreid over Nederland. Nieuwe routes worden automatisch zichtbaar in de app. Hou de app daarom goed in de gaten!

 • FietsKompas fietsknooppunt routeplanner

  – € 2.69
  – Beoordeling: 1.0 (6)

  Ook eens op de fiets door de zuiderburen? FietsKompas is de makkelijkste manier om vlot uw fietsroutes door Vlaanderen te plannen. Fiets in alle vrijheid, waar en wanneer u maar wil!

 • HollandRoute

  – Gratis
  – Beoordeling: 3.0 (14)

  HollandRoute brengt u naar erfgoedlocaties van handel, nijverheid, techniek, industrie, waterbeheersing, infrastructuur, sociale geschiedenis en landschap in de regio Amsterdam. De HollandRoute maakt deel uit van de “European Route of Industrial Heritage (ERIH)”. Deze app geeft u toegang tot alle 65 routes, volledig gratis en zonder in-app aankopen!

 • Fiets repareren – handleidingen

  – € 0.89
  – Geen beoordeling

  Hier in Nederland is het fiets nauwelijks weg te denken, bijna alles doe je met de fiets. Het is gewoon makkelijk en je houd je gezond. Maar wat als je fiets stuk is? Dan is het niet meer zo makkelijk…tot nu! Want met de deze fiets repareer app, kun je jouw fiets namelijk zelf leren fiksen zonder hem naar de fietsenmaker te moeten brengen. Dat bespaart je ook nog een hoop geld!